Νέα σειρά TEOS 400 RT FLEX

Η σειρά UPS TEOS 400 RT FLEX σχεδιάστηκε με σκοπό να προστατέψει ένα μεγάλο εύρος απαιτητικών αναγκών σε διαφορετικές εφαρμογές. Η επαναστατική σχεδίαση των ΤEOS 400 RT FLEX δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας του UPS σε διαφορετικές φάσεις εισόδου/ εξόδου (1/1 ή 3/1 ή 3/3).

Νέα σειρά TEOS 400 RT FLEX

Ευέλικτη Προστασία Επαγγελματικών Εφαρμογών

Η σειρά UPS TEOS 400 RT FLEX σχεδιάστηκε με σκοπό να προστατέψει ένα μεγάλο εύρος απαιτητικών αναγκών σε διαφορετικές εφαρμογές. Προσφέρει μέγιστη προστασία και οικονομία καλύπτοντας τις ανάγκες της ομαλής τροφοδοσίας σε servers, μικρά data centers, συστήματα επικοινωνίας και ασφάλειας όπως και ελαφριές βιομηχανικές εφαρμογές.

Η επαναστατική σχεδίαση των ΤEOS 400 RT FLEX δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας του UPS σε διαφορετικές φάσεις εισόδου/εξόδου (1/1 ή 3/1 ή 3/3). Επίσης υποστηρίζει ευέλικτη πολυμορφική στήριξη και επιτρέπει την εγκατάσταση τους σε Rack Enclosure 19” ή ως Stand Alone Tower. Τα UPS TEOS 400 RT FLEX μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε εφαρμογή χρειάζεται σταθερή και καθαρή τροφοδοσία στο εύρος των 10-20kVΑ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Η μεγαλύτερη προσφερόμενη ισχύς UPS σε πολυμορφική στήριξη Rack Enclosure 19” ή Stand Alone Tower με ευέλικτη προστασία για την πλήρη κάλυψη κρίσιμων εφαρμογών.

  • Σύγχρονη Τεχνολογία UPS Oλοκληρωμένη λύση που προσφέρει αξιόπιστη και ευέλικτη ισχύ 10kVA - 15kVA - 20kVA για την κάλυψη μεσαίου μεγέθους εφαρμογών σε μονοφασική ή τριφασική λειτουργία. Με συντελεστή ισχύος εξόδου Power Factor= 1 (kVA =kW), παρέχει μεγαλύτερη ενεργή δύναμη από τα UPS προηγούμενης γενιάς με συντελεστή ισχύος 0,9.

  • Με Κορυφαία Απόδοση στην Κατηγορια του Με υψηλό συντελεστή αποδοτικότητας με efficiency έως 95.5% σε λειτουργία διπλής μετατροπής και έως 98.5% αποδοτικότητα σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ECO μειώνοντας το κόστος της καταναλωμένης ενέργειας και του περιβαντολλογικού αποτυπώματος.

  • Ευελιξία Παραλληλισμού και Αυτονομίας Η σειρά μπορεί να αναβαθμίσει την ισχύ η τον βαθμό προστασίας της με την έξυπνη παράλληλη λειτουργία 4ων μονάδων μέσω εύκολης τροποποίησης στις ρυθμίσεις του λογισμικού, επιτρέποντας την προσαρμογή του συστήματος στην απαιτούμενη διαμόρφωση. Εύκολη επέκταση χρόνου αυτονομίας με χρήση έξτρα μπαταριών με σύνδεση εξωτερικών καμπίνων.

  • 2 έτη Εγγύηση και Εύκολο Service Μοντέρνα αρχιτεκτονική με ειδική σχεδίαση που ελαχιστοποιεί σημαντικά το χρόνο που απαιτείται για επισκευές βελτιστοποιώντας τη δυνατότητα συντήρησης της συσκευής και των μπαταριών της. Πλήρης κάλυψη της συσκευής με εγγύηση για 2 ετη και δυνατότητα επέκτασης της με ειδικά συμβόλαια συντήρησης

Μάθετε πως να επιλέξετε τη σωστή στήριξη του UPS εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους product specialists της Tescom Hellas εδώ ή να επισκεφτείτε το product page της σειράς TEOS 400 RT FLEX UPS.