Προϊόντα
Θέση εργασίας

Νέες ευκαιρίες καρίερας στην Tescom Hellas! Περισσότερα →

Βιομηχανία


Η ραχοκοκαλιά της παραγωγής και η δύναμη κάθε χώρας είναι η βιομηχανία της. Από τη βαριά βιομηχανία, τις μεγάλες μονάδες και τα εργοστάσια, ως τις μικρότερες παραγωγές και τα κέντρα επεξεργασίας, ο βιομηχανικός εξοπλισμός είναι κρίσιμος και η άρτια λειτουργία του είναι ζωτικής σημασίας. 

Οι πολύπλοκοι μηχανισμοί, οι αυτοματισμοί, και οι γραμμές παραγωγής της σύγχρονης βιομηχανίας, απαιτούν τεράστιες ποσότητες σταθερής και αδιάλειπτης ισχύος και χρειάζονται αξιόπιστες λύσεις που θα εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία τους. 

Κάθε βιομηχανική μονάδα, εξειδικεύεται σε ξεχωριστούς τομείς και έχει ξεχωριστές και εξειδικευμένες ανάγκες ενέργειας και αδιάλειπτης λειτουργίας.

Στην εικόνα που ακολουθεί μπορούμε να δούμε ένα γενικό παράδειγμα ολοκληρωμένης λύσης αδιάλειπτης ενέργειας για τη βιομηχανία.


H Tescom Hellas, έχει τη γνώση και την εμπειρία να δώσει με συνέπεια εξειδικευμένες λύσεις αδιάλειπτης και σταθερής ενέργειας για κάθε ανάγκη στον κλάδο της βιομηχανίας. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας, καταγράφει, υπολογίζει και προτείνει την αποδοτικότερη και συμφερότερη λύση αδιάλειπτης ενέργειας.


Αυτοψία

Εξειδικευμένο προσωπικό επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις και καταγράφει υποδομές, συσκευές και φορτία που χρειάζονται υποστήριξη.

Μελέτη

Η ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας, υπολογίζει τις ανάγκες ισχύος και επιλέγει τις ιδανικές συσκευές Tescom που δίνουν την καλύτερη απόδοση.

Εκτέλεση

Ελέγχονται όλες οι συσκευές, μεταφέρονται και εγκαθίστανται. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις και δοκιμές και η λύση παραδίδεται ολοκληρωμένη.

Τις εξειδικευμένες λύσεις μας εμπιστεύθηκαν:






* Υποχρεωτικό πεδίο
 
 
 
 
ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Δραστηριοποιείστε στον τομέα της βιομηχανίας και ενδιαφέρεστε για ολοκληρωμένη λύση αδιάλειπτης ενέργειας; 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας κάνουμε...

ΔΩΡΟ τη μελέτη και την εγκατάσταση

αξίας τουλάχιστον €300!