Network Components

Τι είναι τα Network Components – Patch Cable - Patch Cord – Patch Panel – Switch

Network Components

Ως Network Components, ορίζουμε όλα τα στοιχεία δικτύων, που χρειάζονται ώστε να συνδεθούν φυσικά και λογικά δύο ή περισσότερες συσκευές, καθιστούν δυνατή τη μεταφορά δεδομένων και ρεύματος από τη μια συσκευή σε μια άλλη με σκοπό τον διαμοιρασμό πόρων την ανταλλαγή πληροφοριών.

Μερικά από τα βασικά στοιχεία είναι:

Patch Cables – Cords, ειδικά καλώδια που κάνουν “patch in”, δηλαδή συνδέουν τις συσκευές που επικοινωνούν μεταξύ τους μεταφέροντας ρεύμα και δεδομένα σε ταχύτητες με αποδώσεις που μετριούνται σε CAT (Cat 5, Cat 5e, Cat6, Cat 6a, Cat 7 κτλπ). Επίσης για προστασία από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI) και θόρυβο υπάρχουν τα μονωμένα - shielded twisted pair cables (STP) και να μην μονωμένα - unshielded twisted pair cables (UTP).

Patch Panels – ειδικοί πίνακες – σημείο τερματισμού των Patch Cables το οποίο βοηθάει στη καλύτερη διαχείριση πολλών καλωδίων. Είναι απαραίτητα για τις εγκαταστάσεις δικτύων, τηλεφωνικών κέντρων, συστημάτων ασφαλείας – καμερών κτλ.

Ο μεταγωγέας δικτύου (Network Switch) είναι μία συσκευή που παρέχει σύνδεση ανάμεσα διαφορετικά τμήματα ενός δικτύου, παρέχοντας πλήρη αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ τους, ενισχύοντας την απόδοση τους. Αυτό το πετυχαίνει κατανέμοντας τα “πακέτα” πληροφοριών που φτάνουν στις θήρες του προς τις θήρες που οδηγούν στις συσκευές που προορίζονται αυτά τα πακέτα.

Η Tescom Hellas οδηγείται σε νέες στρατηγικές συνεργασίες, προκειμένου να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της στον τομέα των Network Components.

Με πίστη στο όραμά μας για υποστήριξη καινοτόμων και ολοκληρωμένων λύσεων προς τον επαγγελματία, ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας της με την κορυφαία Γερμανική εταιρεία κατασκευής Network Components και Περιφερειακών, DIGITUS μέλους του Γερμανικού ομίλου ASSMANΝ.

Μάθετε περισσότερα για τα Network Components της Digitus εδώ.

Συνδυάστε τα Network Components της Digitus με Rack Enclosures της Lande.