Τι τύπου Rack χρειάζομαι;

Ποιοι είναι οι τύποι τον Rack – Enclosure και ποιες οι διαφορές τους

Στην αγορά κυκλοφορούν τέσσερις διαφορετικοί τύποι Rack. Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους και γιατί να επιλέξετε τον καθένα.

Wall Mount

Τα Wall-Mount Racks Enclosures – Επιτοίχια ερμάρια είναι ιδανικά για ασφαλή φιλοξενία εξοπλισμού δικτύων / ηλεκτρονικών / συστημάτων ασφαλείας τοποθετώντας τα σε τοίχους αντί του εδάφους. Αυτό εξασφαλίζει περισσότερο χώρο και παρέχει περιορισμένη πρόσβαση.

Μπορείτε να δείτε τα Wall Mount Rack Enclosures της Lande εδώ

Free Standing - Rack mount

Τα Free Standing Rack Enclosures – Επιδαπέδια ερμάρια χρησιμοποιούνται για τη φιλοξενία εξοπλισμού δικτύων / συστημάτων ασφαλείας / διακομιστών - servers / UPS κτλ.

Χρησιμοποιούνται κυρίως σε κέντρα δεδομένων - data centres – computer rooms αλλά και σε μέρη όπου απαιτείται φιλοξενία βαρέως τύπου εξοπλισμού. Για απόλυτη προστασία του εξοπλισμού σας από τις διακυμάνσεις του ρεύματος, επιλέξτε Rack Mount UPS της Tescom (Prime Plus, TEOS 400 SRT)

Μπορείτε να δείτε τα Free Standing Enclosures της Lande εδώ

Open Frame

Τα Open Frame Wall Mount Racks - Επιτοίχια ερμάρια ανοιχτού τύπου χρησιμοποιούνται σε μικρούς αλλά ασφαλής χώρους δίνοντας εύκολη πρόσβαση στον φιλοξενούμενο εξοπλισμό.

Cabinets - Enclosures

Τα Racks Enclosures – Eρμάρια κλειστού τύπου, είναι ιδανικά για τη φιλοξενία όλων των τύπων εξοπλισμού προστατεύοντας τον από τη σκόνη , την υγρασία αλλά και την ανεπιθύμητη πρόσβαση σε αυτόν. Διατίθενται με διαφορετικά είδη πορτών:

  • Γυάλινες για να υπάρχει οπτική πρόσβαση στον εξοπλισμό
  • Μεταλλικές για να μην υπάρχει καμία πρόσβαση στον εξοπλισμό όταν αυτές είναι κλειστές
  • Διάτρητες (perforated) για φιλοξενία του εξοπλισμού σε χώρους χωρίς σκόνη και υγρασία για προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον εξοπλισμό. Προσφέρουν ευκολότερη επαγωγή του θερμού αέρα που παράγεται από τις συσκευές.

Επόμενο βήμα για τη σωστή επιλογή Rack είναι η εύρεση του μεγέθους του. Μάθετε περισσότερα εδώ.