Ειδικά Χαρακτηριστικά Rack Enclosures

Υπάρχουν ειδικά χαρακτηριστικά στα rack enclosures που μπορούν να επιλεχθούν για ειδικές εφαρμογές

Συναρμολόγηση

Ορισμένα Rack Cabinets μπορούν να αποσταλούν αποσυναρμολογημένα για ευκολότερη και οικονομικότερη μεταφορά στο σημείο τοποθέτησης τους.

Rack Enclosures με ξεχωριστούς θαλάμους

Ορισμένα server rooms - datacentres φιλοξενούν πολλούς χρήστες σε ένα μοναδικό Rack Cabinet. Τα ερμάρια με ξεχωριστούς θαλάμους επιτρέπουν την ασφαλή πρόσβαση μόνο σε συγκεκριμένο εξοπλισμό.

Επιπλέον πλάτος

Εκτός από τα μοντέλα εκτεταμένου βάθους, υπάρχουν μοντέλα που παρέχουν επιπλέον χώρο για καλώδια και βελτιωμένη ροή αέρα.

Ingress Protection (IP)

Η βαθμολογία IP είναι επίσης γνωστή ως Ingress Protection ή International Protection rating ορίζεται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN 60529 (British BS EN 60529: 1992). Αυτό το πρότυπο χρησιμοποιείται για τον καθορισμό των επιπέδων στεγανότητας των Rack Enclosures έναντι εισβολής από ξένα σώματα όπως εργαλεία, σκόνη και υγρασία. Μάθετε περισσότερα για τα Rack Enclosures με IP55 προστασία της Lande.

Σεισμική προστασία

Τα Rack Cabinets με σεισμική προστασία έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα Seismic Zone 4, καθιστώντας τα ιδανικά για εφαρμογές που μπορούν να επηρεαστούν από σεισμούς ή υπόκεινται σε τακτικές δονήσεις, π.χ βιομηχανικές μονάδες με δονούμενο εξοπλισμό.

Διαχείριση καλωδίων & αξεσουάρ

Η μεγάλη γκάμα των συμπληρωματικών αξεσουάρ που διατίθενται μεγιστοποιεί τη χρηστικότητα και την ασφάλεια των ερμάριων - καμπινών. Για παράδειγμα, με τους κάθετους καλωδιοδηγούς, οι οποίοι βοηθούν στην άριστη οργάνωση των καλωδίων των συσκευών, αποφεύγονται φθορές και ίσως επικίνδυνες παρεμβάσεις για την απεμπλοκή τους. Με την προσθήκη ανεμιστήρων, εξασφαλίζεται η διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας στο εσωτερικό της καμπίνας, κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία των συσκευών, ενώ οι ρόδες εξασφαλίζουν την εύκολη μετακίνηση του εξοπλισμού όταν αυτό είναι αναγκαίο.


Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς της Tescom Hellas ώστε να σας βοηθήσουν.