AVR ή UPS

Πως να επιλέξετε ανάμεσα σε AVR ή UPS για την προστασία της εγκατάστασης σας

AVR ή UPS

Σε τι διαφέρουν τα AVR από τα UPS; Τόσο τα AVR όσο και τα UPS αποτελούν συστήματα εξαιρετικής σημασίας για την ενεργειακή υποστήριξη και προστασία των ηλεκτρικών συσκευών. Βασική διαφορά των AVR από τα UPS είναι η έλλειψη συσσωρευτών που παρέχουν στον εξοπλισμό σας αυτονομία σε περίπτωση ολικής διακοπής του ρεύματος.

Ένα AVR μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε επαγωγικές εφαρμογές, όπως εξοπλισμός χαμηλής συχνότητας, συστήματα θέρμανσης και ψύξης, όπου ένα UPS δεν είναι συμβατό.

Τα AVR όπως και τα UPS εγκαθίστανται είτε στον κύριο πίνακα διανομής είτε ακριβώς μπροστά από τον συνδεδεμένο εξοπλισμό. Τα AVR μπορούν επίσης να εγκατασταθούν μπροστά από το UPS ή την παράκαμψη UPS σε διαδικτυακές τεχνολογίες διπλής μετατροπής, οπότε αν συμβεί στατική παράκαμψη, εξακολουθεί να λαμβάνει σταθερή τάση.

Για να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα αποκτήσει τη σωστή λύση AVR η UPS για ποιότητα ισχύος και να εφαρμόσει αυτές τις λύσεις με τον πιο κατάλληλο τρόπο, θα χρειαστεί συνεργασία με έναν αξιόπιστο πάροχο λύσεων ισχύος. Ένας τέτοιος πάροχος θα είναι σε θέση να αξιολογήσει αποτελεσματικά, να σχεδιάσει και να εφαρμόσει μια συμβατή λύση AVR ανάλογα με τις ηλεκτρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες μιας συγκεκριμένης επιχείρησης.

Μάθετε περισσότερα για τα AVR και τα UPS της Tescom

Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια ή έχετε ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς της Tescom Hellas ώστε να σας βοηθήσουν.