Προϊόντα
Θέση εργασίας

Νέες ευκαιρίες καρίερας στην Tescom Hellas! Περισσότερα →

Εταιρικό προφίλ

Όραμα

Ιστορικό

Η Tescom Hellas λειτουργεί ως θυγατρική του πολυσχιδή επιχειρηματικού ομίλου DMY Group από το 2007. H TESCOM, εταιρεία-μέλος του DMY Group, είναι πρωτοπόρoς κατασκευάστρια εταιρεία συστημάτων σταθεροποίησης και αδιάλειπτης ενέργειας. Διαθέτει καινοτόμες, πιστοποιημένες λύσεις που διασφαλίζουν την ομαλή, ασφαλή και συνεχή λειτουργία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων, οικιακών, επαγγελματικών και βιομηχανικών εφαρμογών. Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την μέγιστη ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, τα προϊόντα TESCOM έχουν σχεδιαστεί με στόχο την οικονομία και το μέγιστο όφελος στους τελικούς χρήστες.

Η LANDE A.S. είναι κατασκευαστικός οίκος Racks και Cabinets, προσφέρει προϊόντα που υποστηρίζουν πολυμορφικές υποδομές δομημένης καλωδίωσης. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων και ενεργειακά αποδοτικών λύσεων ψύξης και προστασίας του κρίσιμου παθητικού ενεργητικού εξοπλισμού. H Tescom Hellas είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Lande A.S στην Ελλάδα.

Στόχοι

Εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, με στόχο να παραμένουμε πάντα στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων, της ασφάλειας και του ανταγωνισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι βασικοί μας στόχοι περιλαμβάνουν:

Την προσφορά τεχνολογικά καινοτόμων, ασφαλών και άρτια σχεδιασμένων λύσεων που θα ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις ανάγκες της αγοράς και θα μεγιστοποιούν τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση τους.

Την αύξηση της αξίας της εταιρείας μας, μέσω της βελτιστοποίησης της επιχειρησιακής μας λειτουργίας και του προσεκτικού σχεδιασμού της επέκτασής μας σε νέους τομείς δραστηριότητας τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στις αγορές τις Ευρώπης.

Προϊόντα

Σήμερα η εταιρεία -και μετά από τις τελευταίες κινήσεις της- προωθεί προϊόντα που καλύπτουν μια τεράστια γκάμα όπως UPS, Racks, AVR, Inverters, Chargers, Solar Systems, Static Switches, Μπαταρίες, H/Z και γενικά σε συστήματα που σχετίζονται με την αδιάλειπτη ενέργεια.

Προοπτικές

Στρατηγική επιλογή της εταιρείας είναι η παροχή αξιόπιστων λύσεων αδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS), σταθεροποιητών τάσης (AVR), δομημένης καλωδίωσης (Racks, Cabinets), μπαταριών και συναφών προϊόντων, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες της αγοράς και η συνεχής τεχνική υποστήριξή τους στην Ελληνική επικράτεια και στις χώρες της Ευρώπης.

Ανθρώπινο δυναμικό

Όλα τα παραπάνω αλλά και όσα σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε στο μέλλον δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την συμβολή του προσωπικού μας. Η εταιρεία από την πρώτη στιγμή επένδυσε και επενδύει σε ανθρώπους με γνώσεις αλλά και όραμα, που με τον τρόπο τους, τις γνώσεις τους και την προσπάθειά τους θα συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην υλοποίηση όσων ονειρευόμαστε. Τόσο από την πρώτη μέρα λειτουργίας με προσωπικό 3 ατόμων όσο και σήμερα που το προσωπικό έχει ανέλθει στα 30 άτομα δουλεύουμε όλοι μαζί με στόχο την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει.

Σημαντικό κριτήριο στην επιλογή του προσωπικού αποτελεί η γνώση και η εξειδίκευση, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το 80% του προσωπικού να είναι πτυχιούχοι Ανωτάτων ή Ανωτέρων σχολών και αρκετοί από αυτούς να κατέχουν και μεταπτυχιακούς αλλά διδακτορικούς τίτλους με σχετική εξειδίκευση.

Pre-sales & Υποστήριξη

Σημαντικό κομμάτι της εταιρείας αποτέλεσε από την 1η μέρα λειτουργίας της η παροχή υπηρεσιών, που κάλυπταν τόσο το τομέα της ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης των προσφερόμενων προϊόντων (επισκευή & εγκατάσταση), όσο και την ανάγκη των πελατών μας για ολοκληρωμένες λύσεις.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες καλύπτουν τόσο την καταγραφή της ανάγκης έως και την πλήρη υλοποίηση και υποστήριξη μετά την εγκατάσταση, περιλαμβανομένης και αυτής της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία η εταιρεία μας διαθέτει τμήμα Pre-Sales αλλά και Tεχνική Υπηρεσία που καλύπτει με απόλυτη επιτυχία όλα τα παραπάνω. Τα τμήματα αυτά απαρτίζονται από πιστοποιημένους μηχανικούς, πτυχιούχους Ανωτάτων & Ανωτέρων σχολών, με μεταπτυχιακά αλλά και διδακτορικά διπλώματα στις αντίστοιχες ειδικότητες, με προϋπηρεσία μεγαλύτερη των 20 ετών αλλά και όλη την κατάληλη υλικοτεχνική υποδομή (εργαλεία και ανταλλακτικά), καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο οποιαδήποτε ανάγκη ή απαίτηση των πελατών μας προσφέροντας ταυτόχρονα τον ύψιστο βαθμό απόδοσης και αξιοπιστίας των προσφερόμενων λύσεων.

Όραμα

Εταιρικό προφίλ

Όραμα

Όραμα τόσο των μετόχων όσο και του προσωπικού μας είναι να δημιουργήσουμε μια υγειώς αναπτυσσόμενη εταιρεία η οποία θα οδηγηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στις πρώτες θέσεις της Ελληνικής αγοράς και ταυτόχρονα θα επεκταθεί με σταθερά και σίγουρα βήματα και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Ήδη έχουν τεθεί ως πρώτες προτεραιότητες οι αγορές της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Κύπρου αλλά και η απαιτητική αγορά της Γερμανίας.

Μακροπρόθεσμα το όραμα μας προβλέπει την δημιουργία της πρώτης μονάδας παραγωγής ή συναρμολόγησης UPS, AVR & CHARGER που θα μας επιτρέψουν την ακόμα πιο δυναμική παρουσία μας στη διεθνή αγορά.

Οργανόγραμμα

ΌραμαΕταιρικό προφίλ