Εταιρική εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Tescom Hellas

Στους ανακαινισμένους χώρους της εταιρείας Tescom Hellas στο Μοσχάτο, έγινε στις 11 Ιανουαρίου η κοπή της πίτας για το 2024.

Εταιρική εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Tescom Hellas

Σε μια όμορφη εκδήλωση στην οποία συμμετείχε το προσωπικό της Αθήνας, οι νέοι συνάδελφοι μας από το υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης και η Διοίκηση της εταιρείας, κόπηκε και φέτος η πρωτοχρονιάτικη πίτα της εταιρείας για το 2024. Την εκδήλωση συνόδευσαν οι ευχές για σταθερά ποιοτικά και ακόμα πιο καινοτόμα προϊόντα, όπως και για ακόμη καλύτερες υπηρεσίες προς το δίκτυο πελατών της εταιρείας στην Ελλάδα και την Νότια Ευρώπη.

η ομάδα της Tescom Hellas

Τα 3 φλουριά της πίτας που κληρώθηκαν φέτος, με τον πρωτότυπο τρόπο του τροχού της τύχης, αποτελούν επί χρόνια έναν καθιερωμένο τρόπο επιβράβευσης της διοίκησης προς τους εργαζομένους που δίνουν κάθε χρόνο τον καλύτερο εαυτό τους για την πρόοδο και την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.

Με την εκδήλωση της 11ης Ιανουαρίου 2024, ολοκληρώθηκε ο εορτασμός για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που είχαν αρχίσει στις 22 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο με μια όμορφη εορταστική εκδήλωση στην οποία έγινε ανταλλαγή δώρων (Secret Santa) μεταξύ των εργαζομένων και με την συμμετοχή της εταιρείας με δωρο-επιταγές γνωστής αλυσίδας για όλους τους εργαζομένους.

Μετά τα θετικά αποτελέσματα του 2023, τις επενδύσεις της εταιρείας σε νέο προσωπικό και βελτιωμένες εγκαταστάσεις και με την ίδρυση του υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη, η νέα χρονιά ανατέλλει για την Tescom Hellas και τους εργαζομένους της με σημαντικές προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και καλύτερα αποτελέσματα για το 2024.